Vorderingen op de N-clubbaan

Vorderingen op de N-clubbaan

Op de rijmiddag van 5 augustus jl. had ik geen treinen meegenomen maar mijn nieuwe speeltje een spiegelreflexcamera.

Nu is dat geen apparaat waar mee je kiekjes maakt, maar die vanwege alle mogelijkheden wel enige gewenning vraagt om daar goede foto’s mee te maken. Nu bieden onze clubbanen meer dan voldoende oefenruimte en motieven om je hierin uit te leven. Dus hierbij enige proeven van “bekwaamheid”.

Omdat op beide banen vorderingen zijn gemaakt met de scenery ging mijn aandacht vooral hiernaar uit.

We beginnen met de N-baan, want zo ongemerkt door de H0-ers, worden daar OOK vorderingen gemaakt, niet alléén met het “water” maar ook elders op de baan! Over dat “water” zal ik later berichten.

De linker foto levert meteen een vraagje op: Het stationsgebouw is duidelijk voor een grote plaats bedoeld, komt ie daar ook ? Ik neem aan van wel. Op de rechterfoto is nog de uitbreiding van het aantal opstelsporen te zien, maar het ging om de mooie tunnelportalen.

De linker foto is een detail van de vorige foto en toont hoe we met eenvoudige middelen een fraai resultaat weten te bereiken. De rechter foto toont het andere deel van de N-baan ook niet verkeerd.

Deze foto’s maken duidelijk dat we grote vorderingen met elkaar maken. Eén van de leden slaakte de verzuchting: “Goh we zijn verder dan dat we bij die andere club in al die jaren hebben bereikt”.

Een resultaat waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

Verslag en foto’s: Habbo Meester

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.