Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe - Plezier hebben in onze hobby staat bij ons boven aan!


by Tonnie Kapelle

Aangekochte en te koop aangeboden materialen uit contacten van Demo zaterdagen.

Geachte leden bij deze een kort stukje over aangekocht en te koop aangeboden modelspoormateriaal. Uit de demo zaterdagen bij de Bruna in Emmen hebben we een aantal contacten overgehouden.

Van deze contacten zijn een aantal zeer leuke Spoormaterialen overgenomen.

Van een aardige mevrouw uit Weerdinge diverse locomotieven, rails, wagons, scenery en seinen in HO maat overgenomen. Deze materialen zijn inmiddels al weer door clubleden gekocht en enkele restanten zijn aan de club geschonken en tegen een zachte prijs over te nemen in het clubgebouw.

Van een meneer uit Bargermeer ook weer veel Fleischmann rails en gebouwen en locomotieven en wagons overgenomen. Deze materialen worden op zaterdag 26 januari aangeboden. (Rails inmiddels in 1 partij alweer doorverkocht) Deze meneer heeft ook veeeeel LGB materiaal te koop en wil een baan opbouwen waarbij de hulp van clubleden wordt gevraagd. Restanten van de overgenomen materialen worden na de verkoop eventueel ook weer aan de club geschonken.

Van een legaat voor een kerk gemeenschap in Dalen de interessante overblijfselen Modelspoor materialen overgenomen en ook deze worden op zaterdag 26 januari in de clubruimte aangeboden. Ook deze eventuele restanten worden aan de club geschonken.

Een clublid heeft contact gehad met een bedrijf in Coevorden waar een aantal clubleden een Marklin M modulebaan gaan opbouwen. Er wordt daar een Plug and Play baan gebouwd en eventuele restanten van deze baan worden ook weer aan de club geschonken.

Een ander clublid heeft in Vlagtwedde een interessant contact voor een Modelbaanshow, verkoop en promotie van de club. Eventueel is hierin de LGB handel van de meneer uit Emmermeer ook te betrekken. Dit evenement kan in maart of september uitgewerkt worden. (Helpers gezocht)

Genoeg activiteiten buiten het clubgebouw om zou ik zo zeggen. Op deze manier laten ons ook op een andere manier aan de buitenwereld zien. Groet T. Kapelle

Deel dit!
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.