Reparatieformulier

Geachte bezoekers, de Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe heeft per direct haar reparatiecafé geopend. Wat houd dit in? Wij bieden modelspoor liefhebbers de mogelijkheid om objecten met een beschadiging of niet functioneren aan te bieden ter reparatie. Ook het inbouwen en afregelen van decoders behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij bepaalde decoders ook van het door u gewenste geluid voorzien.

Spelregels:
U bied het object aan middels het invullen van een reparatieformulier. U bezoekt onze clubruimte met het aangemelde object op de door u ingeplande datum, let op dit moet altijd een zaterdagmiddag zijn. Tijdens uw eerste bezoek wordt er een gratis diagnose gesteld. Hierna wordt er samen met u een reparatieplan opgesteld en met wederzijds goedvinden uitgevoerd. Aan de uitvoer zijn wel minimale kosten verbonden welke wij met het bespreken van de reparatie met u doornemen. Het is voor ons onmogelijk om deze reparatiekosten hier te melden omdat deze heel divers kunnen zijn.

Hebt u belangstelling vul dan het reparatieformulier in. Overigens bent u als bezoeker altijd welkom op de maandagavond en zaterdagmiddag. Raadpleeg onze agenda voor openingstijden.

Deel dit!
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!