Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe - Plezier hebben in onze hobby staat bij ons boven aan!


by habbo meester

Er wordt hard gewerkt!

Inderdaad de clubruimte gonst op de maandagavond van de bouwactiviteiten op beide Clubbanen (H0 en N), de H0 modulebaan en de Winterbaan voor de Bruna in Emmen.

De Winterbaan nadert zijn voltooiing en het was de avond “boomplantdag” er moet alleen nog een “sneeuwbui” overheen. Die bomen zijn eerder door een aantal leden zelf gemaakt. Op de baan rijdt een railbus al pendelend heen en weer gestuurd door uiteraard een Arduino. De baan is vanaf medio november tot eind december te zien bij de Bruna in Emmen. Voor de Bruna een aandachttrekker en voor ons  promotie voor de vereniging en de hobby.

Aan de aansluiting van de modulebaan aan de H0 clubbaan wordt druk gewerkt er is een speciale tussenmodule hiervoor gemaakt en geplaatst en daaraan zijn de eerste 2 modules aangesloten. De spooraansluiting verloopt via een tunnel onder het bestaande (clubbaan)spoor. Het tunnel gedeelte wordt extern gebouwd en later compleet in de clubbaan geschoven.

Overleg over het vervolg.

Werken aan het tunnelgedeelte.

Maar ook op de H0 clubbaan werkt gewerkt aan de achtergrond waar een van onze leden zijn creativiteit op loslaat en aan de scenery van N-baan wordt ook hard gewerkt. Daarover later meer.

Tekst: Habbo Meester

Foto’s: Piet Reniers

Deel dit!
Comments

  1. By admin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.