dinsdag, oktober 24th, 2017

Er wordt hard gewerkt!

Inderdaad de clubruimte gonst op de maandagavond van de bouwactiviteiten op beide Clubbanen (H0 en N), de H0 modulebaan en de Winterbaan voor de Bruna in Emmen.

De Winterbaan nadert zijn voltooiing en het was de avond “boomplantdag” er moet alleen nog een “sneeuwbui” overheen. Die bomen zijn eerder door een aantal leden zelf gemaakt. Op de baan rijdt een railbus al pendelend heen en weer gestuurd door uiteraard een Arduino. De baan is vanaf medio november tot eind december te zien bij de Bruna in Emmen. Voor de Bruna een aandachttrekker en voor ons  promotie voor de vereniging en de hobby.

Aan de aansluiting van de modulebaan aan de H0 clubbaan wordt druk gewerkt er is een speciale tussenmodule hiervoor gemaakt en geplaatst en daaraan zijn de eerste 2 modules aangesloten. De spooraansluiting verloopt via een tunnel onder het bestaande (clubbaan)spoor. Het tunnel gedeelte wordt extern gebouwd en later compleet in de clubbaan geschoven.

Overleg over het vervolg.

Werken aan het tunnelgedeelte.

Maar ook op de H0 clubbaan werkt gewerkt aan de achtergrond waar een van onze leden zijn creativiteit op loslaat en aan de scenery van N-baan wordt ook hard gewerkt. Daarover later meer.

Tekst: Habbo Meester

Foto’s: Piet Reniers


Category: Clubruimte
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

oktober 26, 2017
admin

Zeker lekker druk op de maandag, onlangs nog ruim 20 man geteld, er werd al geopperd dat als het nog drukker wordt men zijn eigen stoel maar moet meenemen. Maar dit geld ook voor de zaterdag hier missen wij toch regelmatig onze treindienstleider welke vaak aanrijdingen wist te voorkomen.

John


You must be logged in to post a comment.