Forum

Om op onze website wat meer activiteiten te genereren is besloten een forum toe te voegen aan onze website. Geregistreerde bezoekers kunnen op dit forum over trein gerelateerde zaken met elkaar kletsen. Zo kun je praten over zelfbouwprojecten of gewoon een vraag stellen over hoe werkt dat. Wij zijn ons er van bewust dat een forum in de modelspoorwereld niet nieuw is in dat kader is een forum geen vernieuwing, maar wij zijn wel één van de weinige forums die ook een eigen clubruimte hebben waar forumbezoekers elkaar ook fysiek kunnen ontmoeten.

Het forum kun je gewoon bezoeken als je wilt meelezen. Wil je actief deelnemen aan discussies of zelf iets bijdragen dan is het aanmaken van een account op onze website nodig. Om ongeldige accounts te voorkomen is ons automatisch registratie systeem uitgeschakeld. Ben je geinteresseert in registratie en deelname op onze website en het forum vul dan ons contactformulier in met jou verzoek.

Kijk gerust is rond en laat je gedachte er is over gaan. Deelname is helemaal gratis, zelfs het bezoeken van onze clubruimte is in eerste instantie gratis. Wil je meer, zoals het meewerken aan de diverse projecten in onze clubruimte of het veelal gratis (voor leden) bijwonen van workshops dan vragen wij je lid te worden van de Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe.

Namens het bestuur veel plezier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.