Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe - Plezier hebben in onze hobby staat bij ons boven aan!

Welkom

Compagniestraat 10 7826 TB Emmen
Postadres, Balingerbrink 64 7812 SL Emmen.

 


In het kader van De Grote Kleine Treinencompetitie zetten wij onze deur open voor het publiek.
U bent van harte welkom van 10:00 tot 15:00 uur.
Dit op elke zondag na een uitzending (onder voorbehoud van genoeg belangstelling). Eerste uitzending is woensdag 13 oktober om 20.30 uur op NPO 1

Graag tot ziens.

Door het hek rechtdoor, blauwe deur rechts.

Welkom op onze website, maak uw keuze uit de menu’s om allerlei leuke artikelen te ontdekken. 
Wilt u direct meer over ons als club weten gebruik dan de volgende link—>Over ons..

In deze Coronatijd geldt voor ons dat wij ons houden aan de voorgeschreven Corona-richtlijnen opgesteld door de overheid. Dit betekent dat onze clubruimte weer open is voor onze leden en u als bezoekers, er gelden echter wel een aantal spelregels.

Van een ieder worden persoonsgegevens geregistreerd.
Een ieder dient 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.
Een mondkapje is verplicht.
In onze clubruimte is met genoemde voorwaarden plaats voor tien personen.
Om teveel mensen in onze clubruimte te voorkomen is het nodig uw bezoek aan te kondigen middels ons contactformulier. U krijgt van ons bericht per omgaande met betrekking tot de mogelijkheden.

Verder wij zijn een actieve club met meer dan dertig leden, voor u als toeschouwer niet zo direct in beeld maar als club zijn onze leden onderling digitaal verbonden en leeft de club voort ook buiten onze clubruimte. Dit houdt ook in dat wij u graag als belangstellende willen ontmoeten. Hiervoor kunt u ons contactformulier gebruiken voor vragen over bijvoorbeeld een lidmaatschap, activiteiten, workshops, voorstellingen e.d. 

Ons is bekend dat velen een oude gekoesterde hobby weer oppakken en net zo velen met onze mooie hobby willen beginnen. Ook dan is de juiste stap kennis te vergaren bij een vereniging.

Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw hobby tot een succes te maken en om mogelijke misstappen te voorkomen. Maak gebruik van ons contactformulier voor een eerste kennismaking. Wij kijken naar u uit.

Veel plezier.

 

Deel dit!