Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe - Plezier hebben in onze hobby staat bij ons boven aan!

Welkom

Compagniestraat 10 7826 TB Emmen
Postadres, Balingerbrink 64 7812 SL Emmen.

 


Door het hek rechtdoor, blauwe deur rechts.

Welkom op onze website, maak uw keuze uit de menu’s om allerlei leuke artikelen te ontdekken. 
Wilt u direct meer over ons als club weten gebruik dan de volgende link—>Over ons..

In deze Coronatijd geldt voor ons dat wij ons houden aan de voorgeschreven Corona-richtlijnen opgesteld door de overheid. Dit betekent dat onze clubruimte tot nader order is gesloten, waardoor het voor ons onmogelijk is publiek toe te laten in onze clubruimte, dat betreuren wij ten zeerste!

Maar let op wij zijn zeker een actieve club met meer dan dertig leden, voor u als toeschouwer niet zo direct in beeld maar als club zijn onze leden onderling digitaal verbonden en leeft de club voort. Dit houdt ook in dat wij u graag als belangstellende in eerste instantie digitaal willen ontmoeten. Hiervoor kunt u ons contactformulier gebruiken voor vragen over bijvoorbeeld een lidmaatschap, activiteiten, workshops, voorstellingen e.d. Ondanks deze beroerde tijd een leuk moment om de stap te zetten om met ons kennis te maken.

Ons is bekend dat velen een oude gekoesterde hobby weer oppakken en net zo velen met onze mooie hobby willen beginnen. Ook dan is de juiste stap kennis te vergaren bij een vereniging.

Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw hobby tot een succes te maken en om mogelijke misstappen te voorkomen. Maak gebruik van ons contactformulier voor een eerste kennismaking. Wij kijken naar u uit.

Veel plezier.

 

Deel dit!