Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe - Plezier hebben in onze hobby staat bij ons boven aan!

Doelstelling en gedrag

Welkom Forums Huishuidelijk regelement Doelstelling en gedrag

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #22920
  admin
  Sleutelbeheerder

  Dit forum is opgezet om modelspoorliefhebbers bij elkaar te brengen. De Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe heeft gemeend op deze manier een klankboard te creëren voor haar leden en overig publiek. Het mooie is dat er op deze manier een forum is ontstaan met een eigen clubruimte waar leden elkaar fysiek kunnen ontmoeten.

  Het adres:
  Compagnie straat 10, 7826 TB Emmen.
  Onze clubruimte is open op maandagavond vanaf 19:30, op deze avond wordt er gewerkt aan diverse projecten in onze clubruimte. Op zaterdagmiddag zijn wij ook open, dan rijden leden met meegebracht materieel op onze clubbanen of komen langs voor een gezellige middag. Op deze zaterdagmiddag is onze clubruimte open vanaf 13:30.

  Om dit forum voor zoveel mogelijk forumleden plezierig en toegankelijk te houden is het noodzakelijk een aantal gedragsregels af te spreken. Dit forum is een levendige gemeenschap. U helpt anderen en anderen helpen u.

  Stel uw vragen en/of schrijf uw berichten altijd met respect voor de andere bezoekers. Ga een onderwerp niet vervuilen met teveel niet ter zaken doende berichten en/of antwoorden. Wees duidelijk in uw vraagstelling en het geven van antwoorden eventueel gebruikmakend van verwijzingen naar bronnen.

  Bedenk bij alles wat u schrijft dat dit door een ieder gelezen kan worden, misplaatste berichten mogen ten alle tijden door onze beheerders worden verwijderd zonder opgaaf van reden. Wij de Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe zijn nooit verantwoordelijk voor de inhoud getoond op dit forum en geplaatst door u als gebruiker.

  Deelname:
  Om berichten op dit forum te kunnen plaatsen, moet u zich registreren. Door deel te nemen aan dit forum, verklaart u zich automatisch akkoord met de op dit forum geldende gedragsregels.
  Na goedkeuring van uw registratie ontvangt u een mail waarmee u uw account kunt activeren. Mocht u binnen twee dagen nog geen reactie hebben ontvangen, dan is deze mogelijk in uw spamfilter/box terecht gekomen.

  1. Gedragsregels op dit forum
  1.1 U wordt verzocht na registratie zich voor te stellen aan de overige forumleden.

  1.2 Geplaatste berichten moeten geplaatst worden in de daarvoor bestemde rubrieken/onderwerpen.

  1.3 Forumleden dienen hun berichten, zodanig te formuleren dat direct duidelijk is wat ermee bedoeld wordt. Mocht u een nieuw onderwerp (topic) willen starten, maak uw probleem dan duidelijk middels een duidelijke titel van uw onderwerp of vraag.

  1.4 Eénregelige reacties die voor meerdere uitleg vatbaar zijn worden niet gewaardeerd.

  1.5 Forumleden dienen hun berichten dus zodanig te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere leden.

  1.6 Het plaatsen van aanstootgevende teksten, links en afbeeldingen wordt niet getolereerd en zullen worden verwijderd.

  1.7 Racisme hoort niet thuis op dit forum.

  1.8 Van forumleden wordt verwacht dat ze normaal geschreven teksten plaatsen in hun bericht of onderwerp.

  1.9 Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft.

  1.10 Dit forum is geen chatbox of een alternatief voor email. Daarvoor kunt u veel beter een persoonlijk bericht (PB) sturen of een email.

  1.11 Spam is niet toegestaan.

  1.12 Dubbel posten heeft geen meerwaarde en is niet toegestaan.

  1.13 Het is op het forum niet toegestaan om reclame te maken, of om andere commerciële uitingen te plaatsen voor derden, zonder voorafgaand overleg met de forumbeheerder.

  1.14 Voor te koop aangeboden en te koop gevraagd modelspoormateriaal is het betreffende topic/board de uitgelezen plek. Deze plek is alleen bedoeld voor forumleden en niet voor handelaren.

  1.15. De forumbeheerder heeft het recht om berichten en onderwerpen te verwijderen of te bewerken.

  1.16 Niets toevoegende teksten worden door het beheer, zonder kennisgeving verwijderd.

  1.17 Onderwerpen zonder categorie kunt u in het algemeen board plaatsen.

  1.18 In verband met het Auteursrecht is het niet toegestaan om afbeeldingen, tekst en links van andere fora en internetsites op dit forum te plaatsen zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende(n) en bronvermelding. Links naar eigen websites en/of foto-sites zijn toegestaan.

  2. Onderschrift en handtekening
  2.1 Onderschriften mogen in alle redelijkheid een hoeveelheid regels tekst bevatten.

  2.2 De grootte van tekst moet tussen de 9 en 12 pixels hoog zijn.

  2.3 Internetlinks zijn toegestaan mits deze geen commercieel, concurrerend of aanstootgevende sites vertegenwoordigen.

  2.4 Forumleden doen er verstandig aan om in het onderschrift aan te geven met welk materiaal er wordt gereden.

  2.5 De grootte van uw avatar mag een maximaal formaat hebben van 120×120 pixels 72 dpi.

  2.6 Afbeeldingen mogen maximaal 800 x 600 pixels zijn. Dit geldt ook voor afbeeldingen in de bijlage-optie.

  3. Email en persoonlijk informatie.
  3.1 Het is niet toegestaan om e-mailadressen of persoonlijke informatie zoals adresgegevens in uw berichten te plaatsen i.v.m het verspreiden van spam. Wilt u een ander forumlid uw e-mailadres of andere persoonlijke informatie doorgeven verstuur dit dan met een P,B persoonlijk bericht.

  4. Account en profiel
  4.1Een account op ons forum is strikt persoonlijk en mag onder geen beding uitgeleend worden aan derden of worden gebruikt door een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.

  4.2 Een account wordt herkend aan een uniek nummer en gebruikersnaam. Een forumlid mag zijn of haar gebruikersnaam niet laten veranderen zonder uitdrukkelijk overleg met de forumbeheerder.

  4.3 Gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. Het laatst geactiveerde account zal worden verwijderd.

  4.4 Wij behouden het recht om een inactief account welke tenminste drie maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.

  4.5 Het profiel van het forumlid dient zo volledig mogelijk ingevuld te zijn.
  • Er zal op regelmatige momenten een screening van de database plaatshebben. Forumleden met een onvolledig ingevuld profiel worden per email verzocht om dit alsnog te doen.

  De forumbeheerders

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het onderwerp ‘Doelstelling en gedrag’ is gesloten voor nieuwe reacties.