Over ons

Over ons

Onze vereniging is opgericht in 2008 en is door hard werken en inzet van onze leden geworden tot wat deze nu is, een gezellige club met mensen die samen een mooie hobby uitoefenen.

Binnen onze vereniging hebben wij doorgewinterde modelspoorders actief die u graag helpen met raad en daad. Verder beschikken wij over een eigen ruimte met een grote H0-baan en een grote N-baan. Ook worden er door leden op modules gebouwd welke kunnen worden gepresenteerd tijdens evenementen. Voor ons is modelspoor modelbouw met treinen als onderwerp!

Ook in onze clubruimte beleven wij de hobby op deze wijze. Wij laten zien dat u veel disciplines vind in onze hobby. Om er een paar te noemen, computer gestuurd rijden landschap ontwerp en bouwen, techniek, planning, houtbewerken, zelfbouw. Kortom teveel om hier op te noemen.

Onze vereniging is net zoals alle andere verenigingen altijd op zoek naar nieuwe leden. Als u lid bent van onze vereniging kunt u profiteren van diverse voordelen. Zo beschikken wij over een goed gesorteerde bibliotheek met veel materiaal in woord en beeld om uw kennis te verrijken. U als lid kunt meedoen aan de door onze vereniging georganiseerde excursies welke door deelname van de groep vaak zeer voordelig zijn. Verder staan u als lid kennis en hulp ter beschikking één van de belangrijkste drijfveren van onze vereniging. Kortom een gezellige club met enthousiaste mensen waarbij het goed toeven is.

Nieuwsgierig geworden kom gerust is vrijblijvend kijken in onze clubruimte U bent van harte welkom.

U vindt ons in het gebouw aan de Compagniestraat 10 te Emmen (Barger Oosterveld) (ingang achterzijde).

Vragen? stel ze middels ons info-formulier.