Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe - Plezier hebben in onze hobby staat bij ons boven aan!


by habbo meester

Railreis beurs Zutphen

De reiscommissie kan nu weer gaan denken over het organiseren van railreizen.

Modelspoorbeurs Zutphen

Als eerste een railreis naar de modelspoorbeurs in de Hanzehal in Zutphen (Home – MSBZ (modelspoorbeurszutphen.com) op 18 en 19 december as. Dit is een aantrekkelijke beurs met veel handel en interessante modelbanen.

We reizen voordelig via Almelo (o.a. met dieseltreinen) met gebruik van het groepsticket van NS. Afhankelijk van het aantal deelnemers komt een retour tussen de 8 en 11 Euro, verder hebben we er voor gezorgd dat er een korting op de entreeprijs van € 9 p.p. mogelijk is.

Wil je mee geef je dan op bij Habbo Meester (alleen voor leden!) met vermelding of je op de zaterdag of zondag wil geen.

Verdere plannen

In het voorjaar willen we naar Miniworld in Rotterdam ook dmv het groepsticket NS, gecombineerd met een rondrit met een historische Rotterdamse tram van de stichting Romeo.

In de zomer willen we een  lange railreis maken naar de “Modellbundesbahn” in Brakel (D). We zijn daar een aantal jaren geleden geweest en waren onder de indruk van de kwaliteit van deze modelbaan die de situatie weergeeft van Ottbergen in de 70-er jaren. Ze zijn inmiddels verhuisd van Bad Driburg naar Brakel en de baan is uitgebreid. De ervaring leert dat de lange en interessante treinreis een bezoek aan deze modelbaan de moeite waard is. De terugreis wordt onderbroken door een gezamenlijk etentje.

Kortom:

We zijn een actieve club!

Kennismaken met ons dat kan op de volgende wijze:

  • elke maandagavond (bouwavond) vanaf 19.30 uur in onze clubruimte
  • elke zaterdagmiddag vanaf 13,30 uur rijmiddag

en zolang de “Grote kleine treinen competitie” op TV loopt elke zondag vanaf 11.00 uur “Open dag” in onze clubruimte.

Welkom !

Deel dit!
Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.